Galatasaray Hulk İçin Harekete Geçti!

Yeni sezonun transfer harekatına başlayan Galatasaray, listesine Brezilyalı futbolcu Hulk'u ekledi. Radamel Falcao'nun Arap ülkelerinden çok sayıda transfer teklif alması ve takımdan gitmesi olasılığını düşünen sarı- kırmızılı kulübün Hulk'la iletişime geçtiği iddia edildi.

10.04.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-16:38) Galatasaray Hulk İçin Harekete Geçti!

Galatasaray, coronavirüsü salgını sebebiyle gerçekleşmesi olası bir mali krizi atlatmak için futbolcu ücretlerinde indirime gitmeyi amaçlıyor. Fakat Radamel Falcao'nun bu öneriye sıcak bakmadığı belirtiliyor. Kolombiyalı forvetin gitme olasılığını düşünen sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı deneyimli futbolcu Hulk'u gündemine aldığı iddia edildi.

Çin'den Shanghai'ın yerel Titan-24 kanalının yorumcusu Wang Xiaorui'den Hulk'un Galatasaray'a gitmesiyle alakalı bazı detaylar açıkladı. Brezilyalı yıldızın, Shanghai'da kalmak istemediğini ifade etti. Wang ayrıca Hulk'a kaptanlık veren Shanghai'ın, kendisine 2 senelik daha kontrat sunduğunu fakat Brezilyalı futbolcunun bu teklifi kabul etmediğini belirtti.

Galatasaray, maaşında indirim yapmaya çok da olumlu bakmayan Radamel Falcao'nun gitme olasılığına karşılık adı Hulk'la geçiyrodu. Shanghai ile aralık ayına kadar kontratı olan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, Avrupa'da yer alabilmek için kısmi düşük bir maaşı kabul etmeye sıcak baktığı açıklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal