Galatasaray Halil Dervişoğlu Transferinde Sona Geldi! Halil Dervişoğlu Kimdir? Kaç Yaşında?

Galatasaray'ın Hollanda'da forma giyen Halil Dervişoğlu ile ilgilendiği öğrenildi. Baba Dervişoğlu Sparta Rotterdam'ın 1,5 milyon euro istediğini söylediği öğrenildi. .

26.06.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-17:11)

Galatasaray yönetimi yeni sezonda kadroyu gençleştirmek istiyor. Bu bağlamda gurbetçi genç oyunculara göz diken Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile anlaşamayan Halil Dervişoğlu ile görüşme halinde.

Sparta Rotterdam yönetimi, Trabzonsporlu yöneticilerin yaptığı teklifi ve kabul etmemişti. Trabzonspor 1 milyon Euro + %20 satıştan pay teklifine kadar çıkmasına rağmen, Hollandalılar '1,5 milyon Euro'dan aşağıya Halil'i bırakmayız' demişlerdi.

Halil'in babası Muzaffer Dervişoğlu da önceliğin Trabzonspor'a verilmesini istedi ancak kulüp yönetimi kararını değiştirmedi. Yapılan son görüşmelerin ardından bordo-mavili ekibin temsilcileri ile görüşen Dervişoğlu cephesi, helalleşerek ayrıldı. Trabzonspor yönetimi de 'Siz elinizden geleni yaptınız. Hayırlısı olsun' yanıtını vermişti

SON DAKİKA! GALATASARAY'LA İLE GÖRÜŞÜYORLAR

Öte yandan Sparta Rotterdam yöneticileri Halil'in transferi için Türkiye'den Galatasaray ile görüştüğü öğrenildi. Sarı kırmızılılar Sparta Rotterdam'ın genç oyuncusu ile görüşüyor.

Halil Dervişoğlu Kimdir? Kaç Yaşında?

Geçen yıl Sparta Rotterdam ile 47 maça çıkan, 8 Aralık 1999 Doğumlu 19 yaşındaki Halil İbrahim Dervişoğlu, 15 gol 12 asistlik performans sergiledi ve sezonun en iyi oyuncusu seçilmişti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal