Galatasaray Gözünü Kolombiyalı Gustavo Cuellar'a Dikti!

Galatasaray'da orta saha transferi için düğmeye basıldı. Hedef Flamengo'da forma giyen Gustavo Cuellar.

04.07.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-17:24)

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro planlamasına hız vererek başladı. Orta saha ve hücum rotasyonunda geniş bir kadro isteyen Fatih Terim'e yönetimden bir jest daha geldi.

Selçuk İnan'ın ilerleyen yaşı ve Donk'un performansından tam memnun olmayan teknik adam, şampiyonlar ligi'nde mücadele edebilecek kaliteli ve dinamik bir kadro kurmak istiyor.

İLK TEKLİF REDDEDİLDİ

Brezilya basınının haberine göre, Galatasaray, Kolombiyalı futbolcu için ısrarcı. Yapılan 6 milyon euroluk teklifin reddedildiğini bildiren Brezilya basınnı, Galatasaray'ın bir teklif daha yapmaya hazırlandığını yazdı.

50 milyon euro serbest kalma bedeli bulunan Cuellar'ın tek talibi Galatasaray değil. Barcelona ve avrupanın diğer büyük kulüplerinin radarında olan Kolombiyalı golcü avrupada forma giymek istiyor.

Gustavo Cuellar Kimdir?

Deportivo Cali'den 2016 yılında 1.8 milyon euroya transfer edilen Gustavo Cuellar, Flamengo'da 99 maçta oynadı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Gustavo Cuellar 26 yaşında ve 1.76 boyunda, orta sahada forma giyiyor. 2016 yılında 1.8 milyon euro karşılığında Flamengo'ya transfer olan Kolombiyalı futbolcu, daha önce ülkesinde Deportivo Cali takımında oynuyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal