'Galatasaray Geleneğe Son Verebilir'

Dev derbi öncesi Milliyet gazetesi spor yazarı Attila Gökçe, değerlendirmelerde bulundu.

22.02.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:56) 'Galatasaray Geleneğe Son Verebilir'

Süper Lig’in 23. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi Milliyet gazetesi spor yazarı Attila Gökçe, değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe bu yıl kendi sahasında derbi değerinde önce Beşiktaş’ı sonra Başakşehir’i ezici bir oyun oynayarak rol hakkın tanımadan kazandı. Gelen konuk takımlar hiçbir şekilde oyunun içinde kalamadılar. Şimdi aynı şeyi Galatasaray’a karşı yapacak enerjisi var ancak psikolojisi var mı? Motivasyonu yeter mi bilmem…

Trabzonspor ve Alanyaspor puan kayıplarından sonra Fenerbahçe’nin o rüzgarı kaybettiğini düşünüyorum. Maçı favorisi Fenerbahçe zaten gelenek var. Ancak bu gelenek Fenerbahçeli oyuncuları ve teknik direktörü baskı almaya başladı. O yüzden sorun olabilir. Bu rekabeti en iyi kaldıracak takım Galatasaray. Muslera’dan başlarsak her bölgede yetkin oyuncuları var. Galatasaray yılların hayalini yasıyor.

Terim’in özel bir şeyi var. 6-0 yenilgi. Acaba bu sene o sene mi diye düşünmeden edemiyor. Galatasaray kazanıp geleneğe son verirse kimse şaşırmasın.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal