Galatasaray Garry Rodrigues’in Fiyatını Belirledi! İşte O Rakam

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adil Araboğlu, İngiliz basınına Garry Rodrigues hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

17.05.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-15:47) Galatasaray Garry Rodrigues’in Fiyatını Belirledi! İşte O Rakam

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adil Araboğlu, Garry Rodrigues hakkındaki transfer haberlerini yorumladı.

Araboğlu, "Rodrigues’i birçok takımın istediğini biliyoruz. Beş Avrupa akımı geçen hafta onu izlemek adına temsilci yolladı. Şu an baktığımızda Garry Rodrigues'in bonservis ücretinin 30 milyon Euro olduğunu düşünüyorum. Yine de her şey önümüzdeki transfer sezonunda netleşir" ifadelerini kullandı.

Garry Rodrigues için Premier Lig ekiplerinden West Ham United, geçen mart ayında 12 milyon Euro teklif etmiş ancak sarı kırmızılılar kapıyı 18 milyon Euro’dan açmıştı. Takımın başına Fatih Terim’in gelmesinin ardından ortaya koyduğu performansla her geçen süreçte değerini artıran Rodrigues’in bonservis ücreti konusunda sarı kırmızılı takım fiyat yükseltti.

İngiliz basını, Rodrigues'i transfer etmek isteyen takımların kasasından en az 25 milyon Euro çıkması gerektiğini belirtti.

Yıldız oyuncuyu transfer etmek isteyen takımlar arasında İngiltere’den Everton ve Newcastle United,  Fransa'dan Lyon ve Almanya'dan Borussia Dortmund'un yer aldığı belirtiliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal