'Galatasaray Fikstür Avantajını İyi Değerlendirdi'

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray’ın son haftalarda yükselen performansını değerlendirdi.

11.02.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-13:02) 'Galatasaray Fikstür Avantajını İyi Değerlendirdi'

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray’ın son haftalarda yükselen performansını değerlendirdi. Özgür, Sarı kırmızılı takımın fikstür avantajını iyi kullandığını ifade etti.

İşte Erman Özgür’ün o açıklamaları:

Galatasaray ikinci yarının başlaması ile birlikte her geçen hafta daha iddialı hale geliyor. Fikstür avantajını iyi kullanmasının yanında sezonun ilk yarısında devreye sokamadığı yıldızlar da sahne almaya başladı.

Özellikle Feghouli - Mariano ikilisinin yükselen formu, Belhanda’dan bir türlü alınamayan organizatör katkısının Emre Akbaba’dan alınması, Adem Büyük’ün Falcao’nun yokluğunda iyi iş çıkarması ve Onyekuru’nun da katılımı ile her şey yoluna girmiş gibi. Maçlara iyi başlayarak skoru erken bulmaları çok önemli bir ayrıntı. Bu sayede lig maçlarını çok yüksek tempo yapmak zorunda kalmadan, kısaca çok yorulmadan kayıpsız geçmeyi başardılar.

İşin olumsuz tarafları ise Türkiye Kupası’nda formda Alanya’ya karşı 2-0’dan dönmek için ligde oynanan oyunun birkaç seviye üzerine çıkma mecburiyeti. Alanya üzerine gelen takımlara karşı çok başarılı bir görüntü sergilerken, risk almadan skor bulmak hiç kolay değil.

Bunun dışında kritik maçlar yaklaşırken Falcao ve Saracchi gibi oyuncuların maç tempolarını yakalayabilecekleri, form durumlarını yükseltebilecekleri dönemi de sakat geçirmeleri bir diğer sıkıntı. Ayrıca Lemina da son haftalardaki iyi oyunu ve yükselen formuyla dikkat çekiyor.

Ancak test edilecek maçlar henüz başlamadı. Agresif oyuncular için asıl sınavlar tansiyonu yüksek maçlardır. Galatasaray’ın Lemina’ya en çok o günlerde ihtiyacı olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal