Galatasaray Fatih Terim Önderliğinde Devler Sahnesinde En Kötü Performansını Sergiledi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fatih Terim'in önderliğinde grubunu son sırada bitirdi. Sarı Kırmızılılar Terim Yönetiminde bu kulvarda tarihinin en kötü performansını sergiledi.

12.12.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 12.12.2019-14:43) Galatasaray Fatih Terim Önderliğinde Devler Sahnesinde En Kötü Performansını Sergiledi

Başarılı antrenör Terim'in önderliğinde Avrupa kupalarında önemli başarılara imza atan sarı-kırmızılı takım, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kötü performans sergiledi.

Galatasaray, Fransa'nın Paris Saint-Germain, İspanya'nın Real Madrid ve Belçika'nın Club Brugge ekipleriyle birlikte yer aldığı  A Grubu'nu 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda elde ettiği 2 puanla 4.sırada bitirdi. Bu maçlarda bir kez gol atmayan başaran  sarı-kırmızılı takım, kendi ağlarında ise 14 gol gördü.

Galatasaray, Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde Teknik Direktör Terim liderliğinde 8. kez grup aşamasını bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Fatih Terim yöneteminde grubunda ilk kez maç kazanmadan veda etti.

Fatih Terim, 2013-2014 sezonunda Galatasaray'ın başında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir maça çıktıktan sonra görevinden ayrılmıştır .

Sarı-kırmızılı takım, "Devler Ligi"nde Fatih Terim ile en güzel dönemini 2012-2013 sezonunda yaşadı. Söz konusu sezonda grup aşamasını 10 puanla tamamlayan Sarı Kırmızılılar, daha sonra son 16 turunu da geçerek çeyrek final kalma başarısını göstermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal