Galatasaray En İyi Maçını Oynadı!

Ünlü spor yorumcusu Erman Özgür dün kupaya veda eden Galatasaray'ın oyununu değerlendirdi.

13.02.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-10:06) Galatasaray En İyi Maçını Oynadı!
"Galatasaray bu sezonun tüm kulvarlardaki en iyi maçlarından birini oynamasına rağmen turun ilk maçtaki rotasyonlu kadronun kötü performansına kurban gitmesi gecenin olayıydı. Her iki maçta da doğru stratejiyle oynayan Alanya ise turu hak etti."

"Alanyaspor maçın başında Galatasaray’ın baskısına yenik düşüp Ömer Bayram’ın ortasında Emre Akbaba’nın kafasından yediği gole rağmen oyun disiplininden taviz vermedi. Mariano - Feghouli tarafının hücumu iyi, savunması zaaflı oyununu ise Fernandes’le değerlendirmeyi denedi. Bu denemelerden birinde Ceyhun Gülselam’ın güzel pasında Yasin Bammou ile golü bulup ilk maçtaki avantajını rövanş maçının ikinci yarısına taşımayı başardı."

Donk hamlesiyle risk aldı

"2. yarıya Fatih Terim en güçlü hamlesi Onyekuru’yu oyuna alarak başlamasıydı. Galatasaray hem pozisyon hem de penaltıdan Adem Büyük’le golü bulup tekrar tura ortak oldu. Erol Bulut’un karşı hamleleri ile oyun dengelenmesine rağmen Fatih Terim Donk’u da santrfora atarak son bir çaba ile risk aldı. Pozisyonlar gelmeye devam etti. Emre Akbaba kaçırdı, Adem Büyük attı. Galatasaray pes etmedi. Ancak Alanyaspor iyi direndi ve güçlü rakibini kupanın dışına itmeyi başardı."

Adem yüreğini ortaya koydu

"Adem Büyük sonuç ne olursa olsun oyuna yüreğini koyarak oynamaya ve takımının santrfor eksikliğini karşılamaya devam ediyor. Attığı gollerin turu getirmemesi kendi adına gecenin şanssızlığıydı. Galatasaray bu sezonun tüm kulvarlardaki en iyi maçlarından birini oynamasına rağmen turun ilk maçtaki rotasyonlu kadronun kötü performansına kurban gitmesi gecenin olayıydı."

Erol hocanın formu yüksek

"Kim daha çok hak etti? Kazanma alışkanlığını edinmiş ve performansını yükseltmiş Galatasaray’a karşı her iki maçta da doğru strateji ile oynayan ve müthiş mücadele eden Alanyaspor turu sonuna kadar hak etti. Erol Bulut’un yükselen form durumu oldukça dikkat çekici. Özellikle maçın içinde Fatih Terim’in hamlelerine karşılık verdiği her hamlesi Alanyaspor tarafında faydalı oldu. "

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal