Galatasaray, Emre Akbaba Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Galatasaray, Alanyasporlu oyuncu Emre Akbaba ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılı takım Akbaba için Alanyaspor'a 4 milyon euro ödeyecek. Bu paranın 2 milyon euroluk kısmını ise NEF karşılayacak.

17.08.2018-18:56 - (Son Güncelleme: 18.08.2018-09:33) Galatasaray, Emre Akbaba Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Galatasaray, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takım ile resmi kontrat imzalamak için bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Galatasaray'dan yayınlanan açıklamada, "Profesyonel oyuncu Emre Akbaba'nın Kulubümüze transferi hususunda, futbolcu ve kulubü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile resmi temaslara başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Galatasaray, Emre Akbaba'nın transferi için Alanyaspor'a 4 milyon euro verecek. Sarı-kırmızılı takımın Alanyaspor'a vereceği 5 milyon euronun 2 milyon eurosunu NEF verecek.

EMRE AKBABA İSTANBUL'A GELİYOR

Bugün kısa bir zaman içinde transferi duyuracaklarını söyleyen Albayrak, "Emre Akbaba transferinin bir bölümünü de NEF sağladı, onlara teşekkür ediyoruz. Kuruşun hesabını yapıyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarımızdan biri yardım edecek. Hasan Çavuşoğlu ile dostluğumuz pazara dek değil mezara dektir, bizim öyle bir ilişkimiz vardır. Dün sabaha dek telefonla konuştum, beyin kanaması geçireceğimi zannettim. Başkan ve Fatih hocayla konuştuk, uzun uzun görüştük, ayrıntılı toplantı yaptık" biçiminde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal