Galatasaray Dünyaca Ünlü Stoperin Peşinde!

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek Galatasaray, defans hattına yapacağı transfer için büyük oynuyor…

19.06.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-13:38) Galatasaray Dünyaca Ünlü Stoperin Peşinde!
Geride kalan sezonda defans bölgesinde problemler yaşayan sarı kırmızılı ekip, gelecek sezon aynı sorunları yaşamak istemiyor. Cimbom’un bu bölge için hedefi ise sarı kırmızılı taraftarı heyecanlandıracak…

Henüz bir transfer yapmayan Galatasaray, transfer bombasını son olarak Juventus’ta forma giyen İtalyan stoper Giorgio Chiellini ile patlatmak istiyor.

2005 yılından bu yana Juventus’ta forma giyen İtalyan yıldızın Torino ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor. Juventus ile henüz sözleşme uzatmayan 33 yaşındaki defans oyuncusu, kiralık sözleşmesi sona eren ve yeni sezonda tekrar kiralanması mümkün görünmeyen Denayer'ın yerine düşünülüyor.

Deneyimiyle Galatasaray'a büyük güç katması planlanan Chiellini için sarı kırmızılı yönetimin 2 yıllık sözleşme ve yıllık 3 milyon euro teklif edileceği gelen haberler arasında…

Kariyeri boyunca pek çok kupa kaldıran Chiellini, geride kalan sezonda Juventus formasıyla 38 karşılaşmaya çıktı. Deneyimli stoper 96 kez de İtalya Milli Takımı'nın formasını giydi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal