Galatasaray Derken Beşiktaş'a Mı?

Milli oyuncu Arda Turan devre arasında Beşiktaş'a Mı transfer olacak

14.12.2019-09:52 - (Son Güncelleme: 14.12.2019-09:17) Galatasaray Derken Beşiktaş'a Mı?

Arda Turan transferinde bomba yaratacak bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki futbolcunun devre arasında, Medipol Başakşehir'den ayrılıp Galatasaray'a geri döneceği konuşuluyordu. Ancak Arda Turan transferinde şok bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın bu transferde yalnız olmadığı Milli oyuncunun Beşiktaş’a daha yakın olduğu öne sürüldü.

Milli futbolcunun ocak ayında Galatasaray'a döneceğine kesin gözüyle bakılıyordu.

Uzun süredir teknik direktör fatih terim ile arası kötü olan arda turan, aradaki buzları eritmişti.

Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaştığı mücadele öncesinde tecrübeli hoca Fatih Terim’in elini öpen arda turan hocası ile barıştı.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında olayı değerlendiren teknik direktör terim şu ifadeleri kullanmıştı, “Ben çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor. Bazen şaşırtıyor. Bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum bugün. Ben de çok duygulandım açıkçası. İnşallah onun da el öpenleri çok olur.

Benim bıraktığım, benim yetişmesinde katkıda bulunduğum Arda, bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de girer tabi.  O gün o söylemimi hak ediyorsa, bugün de bu söylemimi hak ediyor"

Yaşanan gelişmelerin ardından fatih terim ile barışan Milli futbolcunun ocak ayında Galatasaray’a kesin olarak geri döneceği konuşuluyordu.

Ancak yıldız oyuncu arda turan hakkında gündem yaratacak transfer iddiası geldi.

GALATASARAY'DAN ÇOK BEŞİKTAŞ'A YAKIN

TRT Spor'da  Ersin Düzen'in iddiasına göre, “Arda Turan eğer Başakşehir'den ayrılacaksa, Galatasaray'dan çok Beşiktaş'a daha yakın” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal