Galatasaray Chicharito Bombasını Patlatmaya Yakın!

Hücum bölgesine transfer çalışmalarında rotayı West Ham’ın forveti Chicharito’ya çeviren Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun menacerleriyle temasa geçti. Galatasaray, Meksikalı yıldız için senelik 3 milyon Euro teklif eti.

20.06.2019-12:30 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-12:25)

Gelecek sezon sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da başarılı olmayı amaçlayan Galatasaray, forvet transferinde çalışmalarına hız verdi. Önceki gün Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu’nun ödül törenine katılan Sarı-Kırmızılılar’ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor” diye konuşmuştu. Albayrak’ın görüştüğü Meksikalılar’ın, kariyerini İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United’da oynayan Javier Hernandez yani diğer adıyla Chicharito’nun menacerleri olduğu bilgisi konuşulmaya başladı.

TAKIMDAN AYRILACAK

West Ham’la olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan ve takımdan ayrılacağı konuşulan 31 yaşındaki forvetin şartlarının masaya yatırıldığı toplantıda, sıkı bir pazarlık yapıldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre tecrübeli forveti bonservissiz olarak kadrosuna katmak isteyen Aslan’ın, 2+1 yıllık sözleşme için senelik 3 milyon Euro teklif ettiği, Meksikalılar’ın ise kapıyı 4 milyon Euro’dan açtığı belirtildi. Tarafların görüşmelerini önümüzdeki günlerde tekrar yapacağı ve ortak noktada buluşacağı ifade ediliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal