Galatasaray, Çaykur Rizespor ile 2-2 Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

08.12.2018-20:57 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-21:04) Galatasaray, Çaykur Rizespor ile 2-2 Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş’ın Alanya’da puan bıraktığı haftada kazanarak dezavantajlı halden kurtulmak ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselmek isteyen Aslan, 2-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı ve taraflar sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray’ın gollerini 40’ta Garry Rodrigues ve 58’de Eren Derdiyok attı. Türk Telekom Stadı’nda 2-0’dan geri dönmeyi bilen Çaykur Rizespor’un golleri ise 67’de Umar Aminu’dan ve 80’de Braian Samudio’dan geldi. Galatasaray bu sonuçla 25 puana çıkp maç fazlasıyla Beşiktaş ve Trabzonspor’la eşit puanla 5. sırada yer aldı. Çaykur Rizespor ise 11 puanla son sırada kalırken bu kadar kritik deplasmanda aldığı puanla moral topladı.

CEZALI VE SAKATLAR

Galatasaray’da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcular Ryan Donk, Badou Ndiaye, Serdar Aziz ve Fernando Reges karşılaşmada görev yapamadı. Ayrıca sakatlıkları olan Younes Belhanda, Sinan Gümüş ve ameliyat olan Emre Akbaba da maçın kadrosunda yer almadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal