Galatasaray Beşiktaş Derbisinde Talisca'ya Yakın Markaj!

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde gözler Anderson Talisca'nın üzerinde olacak.

24.04.2018-13:47 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-13:29) Galatasaray Beşiktaş Derbisinde Talisca'ya Yakın Markaj!
Brezilya Milli Takım yetkilileri, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Anderson Talisca’yı yakın markaja alacak.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla gösterdiği başarılı performansın karşılığını Brezilya Milli Takımı’na çağrılarak alan Anderson Talisca, FIFA Dünya Kupası öncesinde Brezilyalı yetkililer tarafından yakından takip ediliyor.

Yetenekli oyuncu son olarak Spor Toto Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının son anlarında attığı kritik kafa golüyle takımına galibiyeti getiren isimlerden biri olmuştu.

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite’nin kurmaylarının ligde oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Anderson Talisca'yı takip etmek için İstanbul’a geleceği belirtildi. Başarılı oyuncu, Brezilya Milli Takımı'nın son oynadığı 2 hazırlık karşılaşması olan Almanya ve Rusya maçlarında milli takıma çağrılmış ancak süre alamamıştı.

Brezilyalı yıldız, bu sezonun özellikle ikinci devresinde oynadığı futbol ve attığı gollerle Avrupa ekiplerinin de radarına girmeyi başardı. Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde yalnızca 3 kez ağları havalandıran 24 yaşındaki oyuncu, ligin ikinci yarısında forma giydiği 11 karşılaşmada attığı 10 golle takımına büyük katkı sağladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de toplam 13 kez fileleri sarsan Brezilyalı yıldız yaptığı 4 asistle de şu ana kadar siyah beyazlı takımın ligdeki en skorer oyuncusu oldu.

Bu sezon forma giydiği tüm organizasyonlarda kaydettiği 19 gol ve 4 asistle kariyer rekorunu geliştiren Sambacı, bu performansıyla da FIFA 2018 Dünya Kupası’nda yer alma şansını bir hayli yükseltmiş görünüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal