Galatasaray, Bernard Mensah İçin Devreye Girdi

Teknik direktör Fatih Terim’in kararı ile devre arasında kadroda büyük değişiklikler isteyen Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor.

17.01.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-12:16) Galatasaray, Bernard Mensah İçin Devreye Girdi

Teknik direktör Fatih Terim’in kararı ile devre arasında kadroda büyük değişiklikler isteyen Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Kayserispor’da disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı kalan Mensah için sarı kırmızılıların devreye girdiği öğrenildi.

Galatasaray'da Bernard Mensah defteri tekrardan gündeme geldi. Sarı-kırmızılı takımda son dönemde stoper transferi üzerinde çalışmalar yaparken Kayserispor'un vermiş olduğu karar ile Galatasaray’da gözler yeniden Ganalı futbolcuya çevrildi. Kayserispor Asbaşkanı Mustafa Tokgöz yapmış olduğu yazılı açıklama ile "disiplinsiz davranışları ve kamp kurallarına uymama" nedeniyle 25 yaşındaki oyuncunun kadro dışı bırakıldığını ifade etti.

10 numara olarak istenilen performansı gösteremeyen Belhanda'ya alternatif oyuncu arayan Galatasaray, Mensah için yeniden Kayseri ile iletişime geçti. Saracchi, Onyekuru ve Sekidika'nın transferinde önemli etken olan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Mensah için de girişimlere başlarken Kayserispor'a Jimmy Durmaz ve Emre Taşdemir'in yanı sıra 2 milyon Euro da para teklifinde bulunulduğu belirtildi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın bu öneriye olumlu baktığı ve kendi yönetim kurulunda görüşme yaptıktan sonra Galatasaray'a yanıtını vereceği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal