Galatasaray Belhanda’yı Gönderiyor!

Galatasaraylı yöneticiler, son olarak Etebo transferinde birlikte çalıştığı menajer William D'Avila'dan, Belhanda'ya takım bulmasını talep etti.

09.09.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-13:22) Galatasaray Belhanda’yı Gönderiyor!

Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'in satışını yapan menajer William D'Avila, Henry Onyekuru'dan sonra bir başka Nijeryalı futbolcusu Etebo'yu da Galatasaray'a getirdi.

BELHANDA’YA KULÜP BUL

Sarı- kırmızılı yöneticiler, Etebo transferini yapan D'Avila'dan menajerliğini yaptığı Belhanda'ya da takım bulmasını talep etti. Faslı oyuncunun ilk önceliği, kariyerine Avrupa'nın üst düzey liglerde sürdürmek. Suudi Arabistan takımlarından Al-Nasr olasılığına soğuk bakan 30 yaşındaki futbolcu, William D'Avila Avrupa'da takım arıyor. Galatasaray, hem Belhanda'dan bonservis kazanmak hem de 3.3 milyon Euro maaşından kurtulmayı düşünüyor.

DIAGNE: 'KİNG KONG GERİ DÖNDÜ'

Pazartesi takımla birlikte çalışan Mbaye Diagne'nin kasığındaki ağrı tekrarlanınca dün tedaviye alındı. Senegalli yıldız, sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı: "Merak etmeyin, çok iyiyim. Küçük bir şeydi. Cumartesi görüşürüz inşallah. King Kong geri döndü."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal