Galatasaray Başkanı Mustafa Cengin'den Fenerbahçe'ye Yanıt!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk töreninde açıklamalarda bulundu.

20.09.2019-15:01 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-14:59)

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan Magdeburger Sigorta ile imza töreni düzenlendi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'in de katıldığı imza töreninde sponsorluk anlaşmasının detayları paylaşıldı.

SPONSORLUK AÇIKLAMASI

"Ülkemizin içinde bulunduğu geçici sorunlara rağmen sponsor gelirlerimiz arttı. Son 4 sezonda 112, 124, 180, ve 215 milyon lira toplam sponsorluk gelirimiz oldu. Bu, Galatasaray'a olan ilginin sonucudur. Magdeburger'e de çok teşekkür ediyoruz. Bize 6,5 milyon liralık bir gelir sağladılar. Sponsorlarımızı az veya çok katkı sağladılar diye bir ayrıma sokmuyorum.

Biz bunu sporcularımızda da yapıyoruz. Çok küçük bedellere transfer ettiğimiz futbolcuya da, çok pahalıya aldığımız futbolcuya da aynı muameleyi gösteriyoruz. Biz herkese değer veriyoruz. Bu nedenle sponsorluk anlaşmalarının tamamında bulunmaya gayret gösteriyoruz."

FENERBAHÇE'YE CEVAP

"Biz Türk futbolunda kavga, kaos ve problem istemiyoruz. Bu tip tartışmalarda ilk yumruğu kim attı, ilk kanı kim akıttı ona bakmak lazım. Biz hiçbir camiaya durup dururken saldırmayız. Bize saldıran bir yöneticiydi, ona da gerektiği gibi yanıtı veririz. Bu ülkenin kardeşliğe ihtiyacı var.

Biz Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Trabzonlu, Malatyalı taraftarlarla yan yana maç izleyen bir nesilden geliyoruz. UEFA'da ülke puanı çok kritik bir önem taşıyor. Artık taraftarları doğru yönlendirelim. Barış ve huzur içerisinde futbolumuzun değerinin yükseldiği bir yarış istiyoruz. Yurt dışında Galatasaray'a karşı sevgi, saygı ve sıcak bir yaklaşım var. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Kişisel çatışmaları bırakmalıyız."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal