Galatasaray Başkanı Cengiz’den Derbi Yorumu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini ve derbinin ardından yaşananları değerlendirdi.

05.11.2018-12:01 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-11:58) Galatasaray Başkanı Cengiz’den Derbi Yorumu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı takımın yarın Almanya’da Schalke 04 ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Başkan Cengiz, "Geçmişe takılı kalmayalım. Schalke karşılaşmasına ve Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olalım. Bu durumu bozmayalım. Bütün taraftarlarımıza sesleniyorum. Yapılan haksızlıkları unutmasınlar fakat kin ve nefretle takılı da kalmasınlar geçmişe..." ifadelerini kullandı.

İşte Mustafa Cengiz’in basın mensuplarına yaptığı açıklamalar…

“İkinci başkanımız, teknik direktörümüz, hatta hızını alamayan bir yönetim kurulu üyemiz sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuş. Bunların üzerine eklemek istediğim şeyler var tabii fakat Schalke karşılaşması öncesinde bu açıklamayı yapma sebebim konsantrasyon.”

"Ölüm haberini duyunca benim de moralim bozuldu"

Derbide Fenerbahçe tribünleri neden boşalıyor diye Sayın Ali Koç'a sordum. O da 'Bir arkadaş hayatını kaybetmiş, tribünler hastaneye gidiyor moralleri bozulmuş.' diye cevap verince benim de moralim bozuldu, karşılaşmanın tadı kaçtı.

"Dilerdim ki 7-0 kazanalım"

Çok önemli bir derbi oynadık. Taraftarlarımız şunu gördü: Değerli rakibimizin içinde bulunduğu durum, puanı, ligdeki sıralaması ne olursa olsun... Çok değerli bir rakibimiz olduğunu görmüş olduk. Dilerdim ki 2-0'lık sonuç 7-0'a ulaşsın, 6-0 psikozunu bozalım... Bütün isteğim budur.

"Bir İspanyol kardeşimiz yangını çıkardı, Brezilyalı kardeşimiz dinamit attı!"

Şunu özellikle vurgulamak isterim: Yangını çıkaranı, ki çıkaranın kim olduğu belli bir İspanyol kardeşimiz. Yangına dinamit atan Brezilyalı kardeşimizi, bu yangına tepki gösterenle yangını önlemeye çalışanları disiplin kurullarının bir tutmamasını istiyorum.

Bize hakem ile VAR arasındaki konuşmalara ilişkin hiçbir bilgi verilmiyor. Hakemle VAR'ın arasındaki konuşmaların açıklanmasını talep ediyoruz. VAR hiç uyarmadı mı yoksa uyardı da VAR’a gidilmedi mi?

"Hasan Şaş hatasını kabul etti"

Yardımcı antrenörümüz Hasan Şaş hatasını kabul etti. Türk karakteri var, güneyli karakteri var onda… Aniden bir gerginlik yaşandı. Vur kaç yaptı Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu. Sen gerilla değilsin! Bu şekilde davranarak Türk insanını çileden çıkarıyorsun.

"Haksızlığa uğradık"

Hakem genele baktığımızda bizim aleyhimizde kötü bir maç yönetti. Rakibimiz de golden önceki kornerde hata yapıldı diyor. Karşılaşmanın geneline bakıldığı zaman haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Aynı hakem 1 dakika boyunca devam eden tartışmaya müdahale etmedi. Etse, karşılaşma sonundaki olaylar yaşanmayacaktı.

"VAR bizim aleyhimize oldu"

Disiplin kurulunun bu konuya ilişkin adaletli ve adil davranacağına inanıyorum. VAR kurulduğundan bu yana lehimize yapılan bir hata bile olmadı, sürekli aleyhimize yapıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal