Galatasaray Başkanı Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Koç’u Derbiye Davet Etti!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'u derbiye davet etti.

01.11.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-12:49) Galatasaray Başkanı Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Koç’u Derbiye Davet Etti!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u Süper Lig’in 11. haftasında Türk Telekom Stadı’nda oynayacakları derbi müsabakasına çağırdı.

Sarı kırmızılı ekipten edinilen bilgiye göre Mustafa Cengiz, Ali Koç'u telefonla arayarak yarın oynayacakları derbiyi beraber izleme teklifi yaptı. Mustafa Cengiz, Ali Koç’a karşılaşma öncesinde dostluk yemeğinde bir araya gelmek istediğini de ifade etti.

Başkan Ali Koç ise, Mustafa Cengiz'in bu davetine teşekkür ederek derbi mücadelesine takımla birlikte geleceği için yemeğe katılamayacağını belirtti. Başkan Koç, Mustafa Cengiz’e derbiyi Türk Telekom Stadı'nda izleyeceğini söyledi.

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına seçilmesi sonrası camialar arasındaki gerginliklerin azaltılması için olumlu mesajlar verirken, Mustafa Cengiz de bu konuda yapıcı girişimler sergiliyor.

Eylül ayında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın divan kurulu başkanları da buluşarak dostluk mesajlarında bulunmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal