Galatasaray Başakşehir'i Konuk Ediyor

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray Başakşehir'i konuk ediyor.

22.11.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-10:22)

Galatasaray Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Başakşehir'i konuk ediyor. Saat 20.30'da Türk Telekom stadında oynanacak zorlu karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Galatasaray geride kalan 11 haftada 5 galibiyet 4 bereberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Galatasaray 11 hafta sonunda 19 puan topladı.

Başakşehir ise 11 haftada 5 galibiyet 4 bereberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Turuncu lacivertliler 11 hafta sonunda 19 puan topladı

Galatasaray'da Babel ve Belhanda kart sınırında bulunuyor.

Galatasaray'da Başakşehir maçı öncesi sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Ryan Babel ve Christian Luyindama'nın durumları belirsizliğini koruyor.

Falcao, Andone, Belhanda ve Şener Özbayraklı'nın saktlıkları devam ediyor ve Başakşehir maçında kadrıda yer alamayacaklar.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera (Okan Kocuk), Mariano, Marcao, Donk, Ömer Bayram, Nzonzi, Lemina, Seri, Emre Mor, Feghouli, Babel (Adem Büyük)

Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, Azubuike, Visca, Berkay Özcan, Gulbrandsen, Crivelli

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal