Galatasaray Başakşehir Maçının Devre Arasında Ortalık Karıştı!

Galatasaray’ın Başakşehir’i konuk ettiği, zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede tansiyonu yüksek anlar yaşandı. Karşılaşmanın devre arasında Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş ve M. Başakşehirsporlu Arda Turan arasında tartışma çıktı.

16.04.2018-09:05 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-09:07) Galatasaray Başakşehir Maçının Devre Arasında Ortalık Karıştı!

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray’ın Türk Telekom Stadyumu’nda ağırladığı ve 2-0 kazandığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında gergin anlar yaşandı.

SOYUNMA ODASI KORİDORLARI KARIŞTI

Tam 2523 gün sonra Türk Telekom Stadyumu çimlerine ayak basan Arda Turan karşılaşma öncesi sarı kırmızılı taraftarların yoğun protestolarıyla karşılaştı. Galatasaray - Medipol Başakşehir karşılaşmasının ilk yarısının bitimiyle soyunma odası koridorlarının karıştığı öğrenildi.

Maçın ilk yarısının son düdüğünün ardından Arda Turan maçın hakemi Halil Umut Meler'e itirazlarda bulunmaya başladı ve koridorlarda da tepkisini dile getirdi. Arda Turan'ın maçın Halil Umut Meler’e "Önce insan olun" şeklinde bir tepki gösterdiği ve bunun üzerine sarı kart gördüğü belirtildi.

ARDA TURAN VE HASAN ŞAŞ ARASINDA GERGİNLİK

Medipol Başakşehirli Arda Turan ile Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş arasında da gerginlik yaşandığı ve bağrışmalar yaşandığı ifade edildi.

Galatasaray alt yapısında yetişen ve sarı kırmızılı forma altında kaptanlık bandını da takan Turan, 2011-2012 sezonunda İspanyol temsilcisi 12 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'in yolunu tutmuştu.

2523 GÜN SONRA TT STADYUMU ÇİMLERİNE ÇIKTI

Tecrübeli oyuncu, Türk Telekom Stadyumu'nda en son 2010-2011 sezonunda Galatasaray formasıyla Konyaspor'a karşı ter dökmüştü. Arda Turan 2523 gün sonra bu kez rakip olarak Türk Telekom Stadyumu'nun çimlerine ayak bastı. Turan, 25 Şubat 2006 yılında da kiralık olarak oynadığı Manisaspor ile Ali Sami Yen Stadyumu'nda Galatasaray’a karşı forma giymişti.

Ayrıca 6 Ağustos 2014 tarihinde İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık karşılaşmasında Atletico Madrid forması giyen Turan, eski kulübü Galatasaray’a rakip olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal