Galatasaray, Aradığı Stoperi Manchester City’de Buldu!

Ara transferde savunmaya lider özellikli bir savunmacı katmak isteyen Galatasaray’ın hedefi belli oldu.

03.01.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-13:59) Galatasaray, Aradığı Stoperi Manchester City’de Buldu!

Ocak ayında 2 golcü transferinin yanı sıra kaliteli bir stoper isteyen Fatih Terim’in bu konudaki kararını verdiği öğrenildi. Deneyimli teknik adam, Manchester City’nin Fransız defans oyuncusu Eliaquim Mangala’yı takımda görmek istiyor.

Sarı kırmızılılar, bu sezon Manchester City’nin kadroda düşünmediği Eliaquim Mangala için İngiliz yöneticilerle masaya oturdu. City yönetimitle iyi ilişkileri olan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transferi bizzat bitirmeye kararlı…

Terim’in 27 yaşındaki savunmacının sol ayaklı olmasından dolayı özellikle Fransız stoperden yana tercihini kullandığı öğrenilirken, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetinin de bu kararında büyük etken olduğu belirtildi.

Sarı kırmızılı yöneticilerin 27 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için girişimlere başladığı ve geçtiğimiz ay Manchester’a giderek City kulübü ile stratejik ortaklık için görüşen Mustafa Cengiz’in ikili ilişkilerini kullanarak transferi sonlandırmak istediği kaydedildi.

Yönetimin ilk planda hedefinin, sezon sonunda kontratı bitecek Mangala’yı sezon sonuna dek kiralamak olduğu öğrenildi. İngilizlerin teklifi kabul etmesi durumunda Fransız savunmacının kontratının 1 yıl uzatılarak Galatasaray’a kiralanacağı ifade edildi.

Hürriyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal