Galatasaray Antrenmanında Dikkat Çeken İsim!

Galatasaray, Pazar günü oynayacağı Beşiktaş, derbisinin hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanda Fatih Terim’in ekibine yeni katılan Aysel Uçkan da yer aldı.

27.04.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-16:04) Galatasaray Antrenmanında Dikkat Çeken İsim!

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekipte, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda takımın atletik performans ekibinde göreve başlayan Aysel Uçkan da antrenmanda hazır bulundu.

Sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla devam ettirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim idaresinde yapılan idmana koordinasyon ve hareketlilik çalışmasıyla başlandı. Bu çalışmanın ardından sarı kırmızılı oyuncular beşe iki dar alan oyunu oynadı. Ana bölümde ise dar alanda oyunsal formda taktik çalışma yapıldı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin sonrasında tamamlandı.

Sarı-kırmızılıların bugün gerçekleştirdiği çalışmada Fatih Terim'in talebi ile A Takım Atletik Performans biriminde çalışacak olan Aysel Uçkan da yer aldı.

Kıbrıs’ta doğan ve ilköğrenimini burada bitiren Uçkan, lisans eğitimini ise Galler'deki Swansea Üniversitesi Spor ve Egzersiz Bilimleri bölümünü tamamlamasının ardından İngiltere Premier League takımlarından Swansea City Futbol Kulübü kadın futbol takımında bir sezon boyunca maç ve performans analisti olarak çalıştı. İskoçya'daki Glasgow Üniversitesi'nde Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı üzerine yüksek lisans yapan Aysel Uçkan, yedi aydır Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde görev yapıyordu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal