Galatasaray, Alanya Engelini Zor da Olsa Aştı

Süper Lig'de Galatasaray ölüp ölüp dirildiği maçta 82. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı golle Alanyaspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

21.04.2018-21:15 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-21:51) Galatasaray, Alanya Engelini Zor da Olsa Aştı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, kendisi için çok önemli deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti ve zirvedeki yerini korudu. Sarı kırmızılılar, 15. dakikada 2-0'ı bulmasına karşın adeta öldü öldü dirildi ve Sinan'ın golüyle derbiye lider gitmeyi garantiledi. Maçın oyuncusu ise Muslera oldu.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Maça Galatasaray hızlı bir golle başladı. 5. dakikada Gomis'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Rodrigues sert vurdu. Kaleci Haydar Yılmaz'dan seken topu takip eden Gomis, topu boş kaleye attı ve sarı kırmızılıları öne geçirdi. Fransız oyuncu böylece 27. golüne imza atmış oldu.

Golden sonra Alanyaspor pozisyonlar üreten takımdı ama ilk Galatasaray hücumunda bir gol daha geldi. 17. dakikada Fernando'nun pasında sağ kanatta Mariano, ceza sahasına ortasını gönderdi. Kademeye girmeye uğraşan Tzavellas'ın dokunuşunda, fark ikiye çıktı.

FERNANDES'TEN NEFİS GOL

Galatasaray tam rahatladığını düşündüğü sırada sahneye Alanya'nın yıldızı çıktı. 22. dakikada Emre'nin pasında sol kanattan koşan Fernandes, klasikleşen vuruşlarından biriyle harika bir gol attı ve farkı bire düşürdü. Golcü oyuncu böylece takımının son 7 golünün 5'ine direkt katkı sağlamış oldu.

RODRIGES KAÇIRDI, ALANYA MAÇI DENGELEDİ

2. yarıya Galatasaray, Rodrigues'in çok net pozisyonuyla girdi. Ancak golü atan Alanya oldu. Mariano'nun hatalı pasında topu kapan Douglas ceza sahasında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını işaret etti. Atışı kullanan Emre maçı dengeledi.

SİNAN 3 PUANI GETİRDİ

82. dakikada Galatasaray bir kez daha öne geçti. Mariano'nun harika pasında Sinan dar açıdan çok etkili vurdu ve skoru 3-2'ye taşıdı. Sinan böylece sonradan oyuna dahil olduğu bir maçı daha çevirmiş oldu.

Karşılaşmayı da 3-2 kazanan Galatasaray, 63 puanla zirvedeki yerini korumayı bildi. Alanyaspor ise 32 puanda kaldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal