Galatasaray 6-0'ı Unutturabilirdi!

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray’ın derbi performansını değerlendirdi.

25.02.2020-15:03 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-15:00) Galatasaray 6-0'ı Unutturabilirdi!

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray’ın derbi performansını değerlendirdi.

Tolgay Arslan, çok uzun süredir üst düzey futbol oynayamıyor. Ersun Yanal’ın takımın merkezini oluşturan Gustavo yerine Tolgay'ı koyacağını düşünmemiştim. İlk 11'de görünce Fenerbahçe'nin kazanma ihtimalini de çok fazla düşünemedim. Tolgay Arslan, oyunun merkezinde oynamak için hazır değil. Hazırlanabilecek gibi de değil. Dünkü Fenerbahçe kadrosunu ligdeki tüm takımlar yenebilir. Galatasaray'ın üstüne 20 küsur yıllık yük çökmese, dün sadece 20 yılı değil, 6-0'ı da temizleyebilirdi. Onun farkına varamadılar onlar da. Fatih hocanın planı, Fenerbahçe'nin de defolarıyla çok doğru işledi.

Ben Onyekuru konusunda yanıldım. Uzun süre oynamadıktan sonra katkı veremeyeceğini düşündüm. Bir de üzerine sıtma hastalığı geldi. Dünkü maç bile Onyekuru'yu bu sezon için kurtarır. Dün 6 net pozisyonu var. Sonuncusunu atması onun için çok iyi oldu. Soğukanlılığını korudu. Her seferinde boşboş Onyekuru. Ersun Yanal'ın geçen hafta söylediklerinde fayda var ''Biz Jailson ile Serdar'ı hızından dolayı kullanıyoruz'' diyor. Geçen hafta yaradı mı hızı? Bu hafta yaradı mı? Onyekuru topu alırsa sen onu tutamazsın. Almadan tutacaksın. Galatasaray büyük defteri kapattı. Bugün Fatih hoca 6-0'ı temizleyebilirdim diye düşünüyordur.

Tolgay'la Ozan'ın toplam istatistiğini Seri tek başına yaptı. Kırklareli maçında net gözüken hataları yaptı Tolgay. Onyekuru, Tolgay pozisyonu neye faul dedi bilmiyorum. Top kornerden geliyor, Tolgay içeriye bakmıyor direkt vuruyor. Abi bir bak! Ne oluyor orada bir bak! Bu nedir, bu orta nasıl? Ersun Yanal öyle bir orta saha tercihi yaptı ki, Galatasaray'ın bütün defolarını artıya çevirdi. Saracchi ve Onyekuru arka arkaya oynayabildi, ne kadar riskli aslında.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal