Galasaray'da Yeni Orta Saha! Javier Pastore

Galatasaray orta sahaya transferi için Roma’nın kapısını çalıyor… Arjantinli yıldız Javier Pastore’yi kadrosuna katmayı düşünen sarı kırmızılılar, kiralık formülünü sunmayı planlıyor.

12.09.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-16:21) Galasaray'da Yeni Orta Saha! Javier Pastore

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın geleceğinin belirsiz olması ve hücuma dönük orta saha futbolcusu transferinde gündem olan yıldızın bu defa Javier Pastore olduğu iddia edildi. ASpor'un yaptığı habere göre Galatasaray, Roma'dan 31 yaşındaki Arjantinli orta sahası Javier Pastore'yi kiralamak için çalışmalara başladı. Belhanda'nın gidişinin gündemde olması ve orta sahaya takviye hazırlığında olan Galatasaray'ın Pastore olasılığının arttığı kaydedildi. Menajerlerin teklif ettiği isim için Roma'nın gidişine izin vereceği, ücretinin da bir bölümünü ödemeye pozitif baktığı aktarıldı.

KATAR’DAN GELEN TEKLİF YETERLİ GÖRÜLMEDİ

Galatasaray'ın Faslı orta sahası Belhanda'ya yakın zamanda Katar'dan teklif aldığını fakat bonservis ücretinin yeterli bulunmadığı haberleri medyada geniş yer kaplamıştı.

GEÇEN SEZON 15 MAÇA ÇIKTI

Yerine alınması planlanan 31 yaşındaki Javier Pastore ise geçen sezon Roma'da 15 karşılaşmaya çıkmış ve 1 asistlik performans göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal