Gabriel Jesus: 'Sergio Agüero Artık Genç Değil. Şimdi Benim Zamanım'

Guardiola, "Sergio'nun yeri doldurulamaz. Takımda çok iyi bir forvetimiz daha var, belkide Aguero gittiğin de başka biri gelecek ama yine de işimiz çok zor."

27.12.2019-17:29 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-17:25) Gabriel Jesus: 'Sergio Agüero Artık Genç Değil. Şimdi Benim Zamanım'

İngiltere Devi Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola gerçekleştirdiği açıklamalarda Aguero'nun takımdan ayrılmasına korktuğunu ifade etti.

2021'de sözleşmesi sona erecek olan Aguero için Guardiola, "Sergio'nun yeri doldurulamaz. Takımda çok iyi bir forvetimiz daha var, belkide Aguero gittiğin de başka biri gelecek ama yine de işimiz çok zor." Açıklamalarında bulundu.

Bu sezon Premier Lig’de oynadığı 18 karşılaşmada 38 puan yapabilen Manchester City 3. sırada. Aguero ise çıktığı 17 mücadelede 13 gol 2 asist kaydetti.

The Sun'a açıklamalarda bulunan Jesus, takımın bir diğer yıldız forveti Sergio Agüero hakkında övgü dolu sözler kullanarak ''Sergio Agüero bir efsane, kulüp tarihinin en golcü oyuncusu. En iyisi o. Onun futbolunu ve karakterini çok seviyorum'' ifadelerinde bulundu.

Kadrolarının kalitesine de değinen Sambacı yıldız, ''Her maç oynamak istiyorum ama gerçek böyle değil. Birçok futbolcu var ve bu futbolcular en iyileri. Bu yüzden sahadayken keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Yalnızca futbol oynamak ve gelişim göstermek istiyorum. Beni mutlu eden tek şey bu ve futbol oynamasam ne yapardım bilmiyorum'' değerlendirmelerinde bulundu.

Gabriel Jesus, övgüyle bahsettiği Sergio Agüero'ya karşı iddialı bir açıklamada bulunarak, ''Sergio Agüero artık genç değil. Şimdi benim zamanım'' diye söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal