'Futbola Ve Ankaragücü'ne Hizmet Etmeye Devam Edeceğim'

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

12.02.2020-11:29 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-10:58) 'Futbola Ve Ankaragücü'ne Hizmet Etmeye Devam Edeceğim'

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Akçay, Futbola ve Ankaragücü’ne hizmet etmeye devam edeceğim ifadelerini kullandı.

Türk futbolunu geliştirebilecek bir bakış açısıyla bakmıştım duruma. İnsanlar düşüncelerini özgürce ortaya koyabilmeli. Gelişmiş ülkelerde böyle olur. Ancak yanlış anlaşılmalar oldu. Bizde farklı tarafa çekiliyor. Bu duruma çok üzüldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim ajandam yok! Futbola ve Ankaragücü’ne hizmet etmeye devam edeceğim. Açıklamaları herkes kendine uygun olan tarafa çekti. Çarpıtıldı diyebiliriz. Sosyal medyada büyütülmesi normal. Bunları aslında konuşabilmeliyiz, art niyet aramaktan çok, güven duygusu geliştirmeliyiz. Ancak bizde çok zor.

Özgüven duygusu üzerinde durduk. Yeni transferlerimizden hazır olan oyuncularla karma bir fiziksel değer ürettik. Yaptığımız çok fazla sihirli bir dokunuş değildi. Aslında amacımız var olanı göstermekti. Takım içinde küçük oynamalar ve ruhsal etkileşime yöneldik. Yeni gelen oyuncularla, eski futbolcularımızın kaynaştırılması ile ilgileniyoruz. Kazandıkça problemleri tamamen aşacağız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal