Furkan Korkmaz, Dünya Kupası'nı Bekliyor!

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) forma giyen milli oyuncularımızdan Furkan korkmaz ilk kez bir Dünya Kupası’nda forma giyecek olmanın heyecanı yaşıyor.

02.01.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-14:36) Furkan Korkmaz, Dünya Kupası'nı Bekliyor!

NBA’de Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz, ilk defa Dünya Kupası’nda mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Milli takımda çok genç ve yetenekli isimler var. Amacımız ülkemizi orada en iyi biçimde temsil etmek." dedi.

Furkan Korkmaz, NBA’de Los Angeles Clippers ile oynadıkları karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

Deplasmanda oynanan ve 119-113 kazanılan mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, "Genel anlamda kolay bir karşılaşma gibi görünse de son periyotta rakip geri gelmeyi başardı ve iyi bir performans sergiledi." şeklinde konuştu.  

Clippers karşılaşmasını kazanmalarının takımı için önemli olduğunu kaydeden genç oyuncu, yaklaşık bir haftadır deplasmanda oynadıklarını vurguladı. Başarılı oyuncu, ligin yarısına yakın bölümünün sona erdiğini ve play-off sıralarının oluştuğu önemli bir viraja girdiklerini kaydetti.

Çin'in ev sahipliğinde gerçekleşecek Dünya Basketbol Şampiyonası’nda forma giyecek olan Furkan, hedefinin ülkesini en iyi biçimde temsil etmek olduğunu belirtti. İlk defa bir dünya şampiyonasında yer alacağını hatırlatan milli basketbolcu, "Çok heyecanlıyım. Takımda birkaç abimiz olacak. Onların dışında çok genç bir kadroyla orada olacağız. Takımda yetenekli ve genç isimler var. Bir kısmı yıldız milli takımda birlikte forma giydiğim arkadaşlar.” değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal