Fuat Çapa: İki Takım Adına da Çok Önemli Bir Maçtı

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kayserispor'u 5-1 mağlup eden Kasımpaşa'dan teknik direktör Fuat Çapa, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

09.03.2020-09:18 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-09:13) Fuat Çapa: İki Takım Adına da Çok Önemli Bir Maçtı

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kayserispor'u 5-1 mağlup eden Kasımpaşa'dan teknik direktör Fuat Çapa, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından Teknik Direktörü Fuat Çapa, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayanÇapa, “İki takım adına da çok önemli bir maçtı. Yapmış olduğumuz analizlerde rakibin kolay takım olmadığını gördük. Top rakipteyken açık oynayan bir takım. Buna karşı gerekli önlem alamazsanız sıkıntı yaşarsınız. Kazandığınız toplarda kısa kısa paslarla çıkarsanız, bugünkü yakaladığımız pozisyonları yakalarsınız. Hafta içinde yaptığımız idmanların bugün sahaya yansıması bizim adımıza mutlu ediciydi. Biz sadece bugün bir karşılaşma kazandık. Önümüzde 9 hafta var. 9 hafta sonunda ligde kalacağımızı belirleyeceğiz. Bugün ve 3 haftadır takımın oyunu gelişmekte" açıklamalarında bulundu.


Deneyimli teknik adam, ligin 27. haftasında sahalarında karşılaşacakları Göztepe mücadelesinin çalışmalarına ara vermeden başlayacaklarını ifade ederek, “Takım olma adına olanakları değerlendirmeye çalıştık. Takım olmadan sonuç alamıyorsunuz. Sonuç bugün için mutlu edici ama bu saatten itibaren cuma günü oynayacağımız Göztepe maçına konsantre olmamız gerekiyor. Galibiyeti kutlayacak zamanımız yok. Biraz sonra tesise gidip cuma günkü maçın çalışmalarını, programını yapacağız” ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal