Fransız Oyuncudan Transfer İtirafı: Beşiktaş’la Görüşüyoruz

Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven'da forma giyen Nicolas Isimat-Mirin, Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunduklarını açıkladı.

31.07.2018-13:36 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-13:33) Fransız Oyuncudan Transfer İtirafı: Beşiktaş’la Görüşüyoruz

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda önceliği savunmanın ortasına veren Beşiktaş'ın Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına oynayan Fransız stoper Nicolas Isimat-Mirin ile görüştüğü ortaya çıktı.

Foot Mercato'ya açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki savunmacı, "Beşiktaş ile sözleşme konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. Transfer olmak istediğim profilde bir ekip. Transferde 2-3 ufak pürüz kaldı. Sabırla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Transferine ilişkin Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis’ten fikir aldığını vurgulayan Mirin, "Galatasaray ile oynadığımız hazırlık maçında Bafetimbi Gomis ile Beşiktaş'ı konuştum. Türkiye'nin güzelliklerinden bahsetti. Bana tutku dolu ve ateşli taraftarlarını anlattı. Türkiye Ligi'nin ne kadar iyi bir lig olduğunu ve oynarken mutluluk duyduğunu söyledi. Onu dinledim, kararımı kısa süre içerisinde vereceğim." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal