Fransız Basını: ''PSG, İstanbul'da Beladan Kurtuldu''

Galatasaray-PSG maçının yankıları Fransa'da devam ediyor. Futbol ile ilgili ünlü gazeteler PSG'nin Galatasaray'ın elinden kaçtığını yazdı. İşte detaylar..

02.10.2019-11:25 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-11:30)

Haber365 | Özel Haber

Galatasaray'ın PSG karşısında 1-0 mağlup olması Fransız basınında büyük yer buldu. Maç başında sarı kırmızılıların kaçan pozisyonları ve maç genelinde Fransız temsilcisine çok fazla pozisyon vermemesine Fransız basınında geniş yer verildi. Özellikle Galatasaray taraftarına hayran kalan Fransızlar şu sözleri söyledi..

LE FİGARO: ''UCUZ YIRTTIK"

Fransa'nın köklü gazetelerinden Le Figaro Galatasaray'ı üst manşetten verdi. İstanbul'da büyük bir kazanın eşiğinden döndüklerini söyleyen ünlü gazete PSG'yi de bu galibiyetten ötürü tebrik etti.

MİDİ LİBRE: ''BU KADARINI BEKLEMİYORDUK"

Fransız gazetelerinden Midi Libre, Galatasaray taraftarına büyük yer verdi. Stadı doldurmalarını beklediklerini fakat bu kadar büyük bir atmosferde futbol oynayacaklarını tahmin etmediğini yazan gazete Türk taraftarlarına adeta hayran kaldığını söyledi.

LA TRIBUNE: ''RÖVANŞTA DİKKATLİ OLMALIYIZ"

La Tribüne gazetesi ise alınan galibiyetin çok önemli olduğunu ve Galatasaray'ın deplasmanda da çok tehlikeli bir ekip olabileceğini yazdı.

LE TELEGRAMME: ''FALCAO YETERSİZ"

Le Telegramme gazetesi ise Galatasaray'a eleştirel bir gözle baktı. Büyük umutlarla transfer edilen Falcao'nun maç boyunca yetersiz kaldığını iddia eden gazete, PSG'nin rahat bir galibiyet aldığını yazdı.

SPORT FRANCE: "PSG BELADAN KURTULDU"

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Sport France, PSG'nin galibiyetine rağmen iyi bir futbol oynamadığını ve İstanbul'da büyük bir beladan kaçtığını yazdı.

L'EQUİPE: "İYİ OYNAMADIK"

Fransa'nın en yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan L'Equipe ise, PSG'yi eleştirerek; ''İyi oynamadık fakat galip gelmesini bildik. Şu an için işler yolunda." başlığı attı.

FRANCE FOOTBALL: "PSG İÇİN DOĞRU ADIM"

Fransa'nın en eski gazetelerinden biri olan France Football takipçilerine açık sözlü cümlelerde bulundu.. PSG'nin eksiklerine rağmen doğru bir oyun oynadığını savunan gazete, Galatasaray deplasmınından alınan galibiyetin çok önemli olduğunu vurguladı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal