Fransa Milli Takım Antrenörü Deschamps: Fransa İçin Önemli Bir Akşam Olacak

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu 3'üncü maçında yarın Konya'da A Milli Takım'ın konuğu olacak Fransa'da teknik direktör Didier Deschamps, "Yarın ki hava durumunu da göz önünde bulundurursak burada epey ateşli, sıcak bir atmosfer olacak"diye konuştu.

07.06.2019-20:02 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-19:55)

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu 3'üncü maçında yarın Konya'da A Milli Takım'ın konuğu olacak Fransa'da teknik direktör Didier Deschamps basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

"SICAK BİR ATMOSFER OLACAK"  

Daha önce oyuncu olarak Türkiye'ye geldiği hatırlatılan Deschamps, "İki dönem arasında değerlendirmek yapmam ne doğru olur, bilemiyorum. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Milli maçlarda buraya gelen takımlar burada tutkulu bir taraftar kitlesiyle karşılaşıyor. Yarın ki hava durumunu da göz önünde bulundurursak burada epey ateşli, sıcak bir atmosfer olacak"diye konuştu.

"FRANSA İÇİN ÖNEMLİ BİR AKŞAM"  

Deschamps "Onlar için önemli bir akşam. Akşam yemeğinde biz de takım olarak bir araya gelip onlara desteğimizi vereceğiz. Corinne Diacre, yeteli deneyime sahip. Benim ona tavsiye vermem doğru olmaz. İkimizin farklı çalışma alanları var" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal