Fransa Açık'ta İlk Tur Eşleşmeleri Belli Oldu!

Tek erkeklerin 1 numarası Sırp raket Novak Djokovic, klasmanın 80. Sırasında yer alan Mikael Ymer, tek kadınların 1 numarası seribaşı Halep ise dünya 70 numarasındaki isim olan Sorribes Tormo ile korta çıkacak.

25.09.2020-11:28 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-11:25) Fransa Açık'ta İlk Tur Eşleşmeleri Belli Oldu!

Bu sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros), seribaşı tenisçilerin ilk turda karşılaşacak rakipleri açıklandı.

Fransa’nın başkenti Paris'te pazar günü start verecek turnuvanın ana tablo kura çekimi yapıldı.

NADAL, GERASIMOV İLE KARŞILAŞACAK

Erkeklerde son 3 sene de dahil 12 şampiyonluğu olan 2 numaralı seribaşı İspnayol raket Rafael Nadal, ilk turda dünya 83'üncüsü Egor Gerasimov ile karşı karşıya gelecek.

Tek erkeklerin 1 numarası Sırp sporcu Novak Djokovic, klasmanın 80. Basamağında bulunan Mikael Ymer, tek kadınların 1 numarası Simona Halep ise dünya 70 numarası Sara Sorribes Tormo ile kozlarını paylaşacak.

SERENA WILLIAMS, AHN İLE KORTA ÇIKACAK

24. grand slam şampiyonluğunu elde etmek isteyen kadınların 6 numaralı seribaşı Serena Williams da ilk turda dünya 102'ncisi Kristie Ahn ile oynayacak.

ANDY MURRAY ÖZEL DAVETLE KATILDI

Turnuvaya özel davetle yer alan erkeklerin eski dünya 1 numarası Andy Murray ile 2015 şampiyonu Stanislas Wawrinka, ilk etapta kozlarını paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal