Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün'den Acun Ilıcalı Açıklaması!

Acun Ilıcalı'nın bir süredir Işıtan Gün'ün başkanı olduğu Fortuna Sittard takımını satın alacağı iddia ediliyordu. Resmi bir açıklamada bulunan Işıtan Gün, takımın satışı için Acun Ilıcalı ile iletişime geçtiklerini söyledi.

19.05.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-14:31) Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün'den Acun Ilıcalı Açıklaması!

Işıtan Gün'ün başkanı olduğu Fortuna Sittard takımını Acun Ilıcalının satın alacağı iddia ediliyordu. Işıtan Gün, takımın satışı ile ilgili Acun Ilıcalı ile konuştuklarını söyledi ve konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı canlı yayında duyurmuştu.

Acun Ilıcalı, 3 ay önce Fortuna Sittard ile "ortaklık" için iletişime geçtiği fakat sonuç alınamadı. Şu zamana kadar ortada bir rakam yok ve coronavirüs sebebiyle konuşmaların arkası gelmedi. Salgın sonrası yeni bir toplantı ve teklif olabilir olası satış ihtimali hala devam ediyor.

İşte Başkan Gün'ün paylaştığı açıklama şu şekilde;

"Değerli Kamuoyuna;

Son bir haftadır Sn. Acun Ilıcalı'nın Fortuna Sittard kulübünü devir almasına yönelik çıkan haberler ve camiamızın soruları nedeniyle bir açıklama yapma gereği hissettim.

Hepimizin çok yakından bildiği gibi, Sn. Acun Ilıcalı Türkiye'nin önemli iş insanlarından biri ve büyük futbol tutkunudur. Medya ve televizyon dünyasında uluslararası başarılara imza atmış bir girişimci olmasının ötesinde, Sn. Ilıcalı Türkiye'de hemen her kesimin sevgisini ve saygısını kazanmış örnek bi yatırımcı.

Uzun yıllara dayanan tanışıklığımz çerçevesinde, geçtiğimiz aylarda Sn. Ilıcalı yatırımcı olarak Fortuna Sittard'a ilgisini ifade etmiş ve bu niyet tarafımızca iki nedenle son derece memnuniyetle karşılanmıştı.

Birincisi, Sn. Ilıcalı'nın bu arzusu, 2016 yılından bu yana kulübümüz için yoğun emek sarf eden birçok insanın meydana getirdiği başarının bir teyidi olarak bizler içinm kıvanç vesilesi olmuştur. İkincisi ve daha önemlisi, Sn. Ilıcalı'nın Fortuna Sittard ailesine katılımı, kulübümüzün uzun vadeli stratejik konumunu kalıcı olarak güçlendirme adına mutluluk verici bir gelişme olarak değerlendirilmiştir.

Taraflar arasında nihai bir anlaşmaya varılmamış olsa da, yürürlükte olan seyahat kısıtlamaları ortadan kalkar kalkmaz önümüzdeki dönemin yol haritasını belirleme amacıyla bir araya gelmeyi beklemekteyiz.

İletişimde şeffaflığa verdiğimiz önemden ötürü, camiamızı ve kamuoyunu birinci elden bilgilendirmeyi uygun gördüm. Gelişmelerle ilgili olarak, tarafımdan ve Fortuna Sittard tarafından yapılan resmi açıklamalar dışındaki haberlere ve yorumlara itibar edilmemesi rica ederim.

Saygılarımla."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal