Formula 1'den Türkiye'ye Tam Not!

F1 Yarış Direktörü Micheal Masi, Türkiye Grand Prix'i öncesi büyük çapta bir çalışmanın çok kısa süre içerisinde başarıyla gerçekleştiğini açıkladı.

16.11.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-15:48) Formula 1'den Türkiye'ye Tam Not!
Formula 1 Yarış Direktörü, Türkiye GP'sinin olağanüstü geçtiğini belirterek yeni asfalt konusunda da Türk organizastörleri savundu.

Formula 1 pilotlarının eleştirdiği asfalt konusunda gelen soruya Masi, "İstanbul Park'ta birçok değişikli yapılması gerekiyordu. Unutmayın ki, İstanbul Park en son 2017 yılında FIA'dan sertifika almıştı." ifadelerini kullandı.

"TÜRKLERİ TEBRİK ETMEK GEREKİYOR"

Avustralyalı direktör, "Türkiye'de bu grand-prix'in olabilmesi için devasa bir çalışma yapılması gerekiyordu. Türk hükümeti ve bu pistin sahipleri çok büyük emek verdiler. Yoksa, bu grand-prix bu kadar kısa süre içerisinde hazır olamazdı. Türkleri tebrik etmek gerekiyor. Değişmesi gereken çok fazla şey vardı ama çok kısa bir süre olduğunu herkes biliyordu." sözleriyle konuşmasını sürsürdü.

"HEP DOĞRU KARARLAR VERDİK"

Masi, Formula 1'in güvenlik açısından da başarılı bir sınav verdiğini belirterek, "Geriye dönüp baktığımızda haklı kararlar verdiğimizi görüyoruz. Pilotlardan gelen geri dönüşler üzerine belki daha farklı kararlar da verebileceğiz. Biz hep sahip olduğumuz bilgilere göre en iyi kararı vermeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal