Formula 1 Araçları İstanbul Sokaklarında!

13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenmesi planlana F1 Türkiye Grand Prix öncesinde tanıtım filmi çekilmesi amacıyla Formula araçları Avrasya Tüneli'nden Anadolu Yakası'na geçti

09.11.2020-20:54 - (Son Güncelleme: 10.11.2020-04:22) Formula 1 Araçları İstanbul Sokaklarında!

Formula 1 yarışlarının 14. etabı "Formula 1 DHL Turkish Grand Prix 2020", dokuz yıl aradan sonra 13-14-15 Kasım tarihlerinde Kurtköy'deki İstanbul Park pistinde gerçekleştirilecek.

13-14-15 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek Formula 1 yarışlarına katılacak araçları ve gerekli malzemeleri taşıyan kargo uçağı, dün Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, bugün de o araçlar İstanbul sokaklarında boy gösterdi.

Valilik, İstanbul’da düzenlenecek Formula 1 yarışlarının, bugünden itibaren üç gün boyunca çekilecek tanıtım filmi çekimi için, bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurmuştu.

'DAHA ÖNCEDEN MÜCADELE EDENLER'

Bu sezonki sürücüler arasında daha önce Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Sergio Perez, Kimi Raikkonen ve Nico Hulkenberg, Formula 1'in İstanbul ayağında mücadele etti.

'İLK İSTANBUL DENEYİMİNİ YAŞAYACAK OLAN PİLOTLAR'

Valtteri Bottas, Charles Leclerc, Max Verstappen, Alexander Albon, Carlos Sainz, Lando Norris, Esteban Ocon, Pierre Gasly, Daniil Kvyat, Lance Stroll, Antonio Giovinazzi, Daniel Ricciardo, Romain Grosjean, Kevin Magnussen, George Russell ve Nicholas Latifi Formula 1 heyecanını ilk defa İstanbul'da yaşayacak.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal