Flaş Yorum! Mankenlikte Daha Başarılı Olacaktır...

Spor yazarı ve yorumcusu Ali Ece, dört büyüklerin performansını değerlendirdi. Ece, Karius’un yediği hatalı golü yorumladı.

22.01.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-17:09) Flaş Yorum! Mankenlikte Daha Başarılı Olacaktır...

Spor yazarı ve yorumcusu Ali Ece, dört büyüklerin performansını değerlendirdi. Ece, Karius’un yediği hatalı golü yorumladı.

Ali Ece’nin değerlendirmeleri:

Hakikaten sormak istiyorum. Sivas'tan yediğin golü izlediğin zaman acaba benim yerime kalede direk dahi olsa o serbest vuruşun gol olmama ihtimali daha yüksek olurdu diye düşünüyor musun. Onu da düşünmüyorsan eğer neden kalecilik yapıyorsun hobi olarak mı? Bence mankenlikte çok daha başarılı olacağını düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

İyi takviyeler yaptı Galatasaray gerçekten de. Tempoyu yükseltmeye başladı. Galatasaray'da halen sorun kolektif açıdan 60. dakikadan sonra fizik kondisyon seviyesinin birden düşmesi ve bu yüzden Galatasaraay'ın zorlanması.” Dedi.

Ligde görülen kartların cezası ligde çekilsin. Türkiye Kupasında görülen kartların cezası kupada çekilsin. Onun dışında Vedat Muriç'ten muazzam bir performans. Sol ayaklı bir oyuncunun sağ ayağıyla böyle harika bir gol atması ve bununla beraber sağ ayağıyla da asist yapması.” Değerlendirmelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal