Flaş Yorum! Ersun Yanal'ın Kadıköy'de Son Maçı Olabilir!

Galatasaray’ın eski golcülerinden Ümit Karan, Yarın oynanacak derbi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

22.02.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-11:04) Flaş Yorum! Ersun Yanal'ın Kadıköy'de Son Maçı Olabilir!

Galatasaray’ın eski golcülerinden Ümit Karan, Yarın oynanacak derbi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin en tehlikeli zamanı şimdi. Galatasaray ne zaman iyi gidip Fenerbahçe de düşüşe girdiyse, rakip Galatasaray olunca işler sıkıntıya giriyor. Onların sezonu kurtarma hedefi, Galatasaray'ı yenmek. Beraberlik bile şu an büyük bir kayıp. Galatasaray yenerse sezonu şampiyon kapatır. Arkadan gelince daha tehlikeli bir takım oluyor. Sessiz ve derinden geldi. Hoca, "Ocak'tan sonra görün" dedi. Galatasaray hep şampiyonluğun en büyük adayıdır. Çok önemli bir maç olacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçı da öyle. Bu hafta sonu futbol haftası.

Galatasaray'daki en büyük eksik Lemina. Takımın bel kemiği. Şu an en büyük kayıp Galatasaray'da. Oynasaydı, en önemli oyuncu Lemina olacaktı. Son haftalarda da iyi oynuyor. Gustavo onun kadar etkili değildi. Falcao'nun durumu belli değildi. Adem olsa bile Falcao'yu tercih ederim ben. Tecrübe de çok önemli. Hazır bir Falcao'yu tercih ederim, ama son durumu nasıl bilmiyorum. 15 dakika oyuna girip adalesi de atabilir.

Şu an çok rahat gitmesi ve galibiyet için gitmesi lazım Galatasaray'ın. Rakipte büyük baskı var. Hoca ve futbolcularda gerginlik var. Ersun Yanal'ın son maçı olur. Galip gelse de istifa edebilir. Bence sezonun bitmesini beklemeyebilir. Geçen sezon da 'İkinci yarı şampiyon olacağız' dedi ama olmadı. Büyük lafları herkes söyleyemez, onlar Fatih hocanın lafları. Tek şampiyonlukla olmuyor. Birkaç şampiyonluk yaşaman lazım.

Vedat'ın kafası transfer konularında devre arasında çok karışıktı. Tek başına bir santrfor ne yapabilir? Top getirmedikten sonra istersen en iyi golcü ol. Beslemek lazım. Eskiden bir savaş alanı gibiydi. Şimdi bakıyorsun kaleye şut çekmeyecekler neredeyse. Bir risk almak lazım, futbolu güzelleştirmek lazım. Bu maç da sanki kısır duruyor. Beraberlik bekliyorum. En fazla 1-1. İki takım da pozisyona girmek de zorlanıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal