Flaş! TFF'den Cevap Bekliyoruz!

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

11.02.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-16:21) Flaş! TFF'den Cevap Bekliyoruz!

Kulüpler Birliği başkanı Mehmet Sepil, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHK ile bir araya gelmek istedik kulüp başkanları olarak ve sunumlarını dinledik. Zekeriya Alp, Oğuz Sarvan ve Barış Şimşek, VAR uygulamaları konusunda bizi bilgilendirdiler, sorularımızın cevaplarını aldık diyebilirim.

Lisans uygulaması konusunda hararetli bir transfer süreci geçti, bu geride kaldı, bunu da tabii ki tartıştık ama önümüzde ne yapacağımızı, lisans uygulamasının seneye ne şekilde olacağını, nelerin düzeltilmesi gerektiğini, kulüpler lehine olabileceğini konuştuk.

TFF bize bu konuda kısa bir zamanda dönüş yapacak, çalışmalarımıza başlayacağız. Son zamanlarda statlarımızda oluşan ırkçı söylemleri de tartıştık. Bu konuyla ilgili zaten federasyonun yasaları ve kuralları var ama kulüpler olarak bunun en şiddetli şekilde cezalandırılmasını istedik.

Bizim en büyük övüncümüz Avrupa'daki ırkçılık sorununun bizde ortaya çıkmamasıydı. Bunun en kısa zamanda giderilmesi gerektiğini konuştuk.
Herkesin karşılıklı olarak açık yüreklilikle konuştuğu bir toplantı oldu. İnşallah ileride de bu toplantıları tekrarlayıp konularımızı tartışacağız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal