Flaş İddia! Fenerbahçe Fransız Yıldız İle Anlaştı!

Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’un da transfer listesinde bulunduğu belirtilen Damien Da Silva ile anlaştığı öne sürüldü.

08.06.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-12:37) Flaş İddia! Fenerbahçe Fransız Yıldız İle Anlaştı!


Fenerbahçe’nin Fransa’nın Caen takımında forma giyen Fransız stoper Damien Da Silva ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Geride kalan sezonda kiralık olarak kadroya dahil edilen Portekizli stoper Neto’nun satış opsiyonunu kullanmayan, Skrtel’in de takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulunduran sarı lacivertliler, transferde önceliği savunmaya bölgesine vermiş durumda…

Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin Caen forması giyen 30 yaşındaki stoper Damien Da Silva ile el sıkıştığı öğrenildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE FORMA GİYMEK İSTİYOR

Fransız basını, Caen ile kontratı bu ay sonunda bitecek deneyimli savunmacının, önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğini ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını yazdı.

Haberde Fransız oyuncunun, sarı lacivertlilerin sportif direktörü Comolli’nin transfer listesinde yer alan biri olduğu vurgulanırken, 30 yaşındaki stoperin sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmasından ötürü Fenerbahçe’yi seçtiği belirtildi. Deneyimli savunmacı ile Trabzonspor’un dışında St. Etienne ve Montpellier’in de ilgilendiği yer alan haberde, Comolli’nin yakın ilişkilerini kullanarak transferi bitirdiği bildirildi.

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal