Flaş! Faruk Süren'den Adnan Polat'a Destek Çağrısı

Galatasaray’da sıcak saatler, erken seçime gidilmesini isteyen muhalif kanadın, Başkan Mustafa Cengiz’i mali ve idari yönden ibra etmemeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında

27.02.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-17:23) Flaş! Faruk Süren'den Adnan Polat'a Destek Çağrısı

Galatasaray’da sıcak saatler, erken seçime gidilmesini isteyen muhalif kanadın, Başkan Mustafa Cengiz’i mali ve idari yönden ibra etmemeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında.  Faruk Süren ise çatı aday olarak gösterilen damadı Burak Elmas için destek arayışlarında.

Galatasaray kulübünü, Mart’ta zorlu bir kongre bekliyor. Erken seçim isteyen muhalif ekibi, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i mali ve idari yönden ibra etmeyeceği öğrenildi. En son ASY 1905 Derneği’nin açılışında Mustafa Cengiz ile gerilim yaşayan eski başkanlardan Faruk Süren ise çatı aday olarak gösterilen damadı Burak Elmas için destek arayışlarında. Süren’in aynı açılışta bir diğer eski başkan Adnan Polat ile görüştüğü ve Elmas’a destek vermesi talebinde bulunduğu, Polat’ın ise “Hayırlısı olsun” cevabını verdiği belirtildi.

2011’deki kongrede ibra edilmeyen ve başkanlık koltuğundan düşürülen Adnan Polat’ı, geçtiğimiz sene bir kongrede üyelere alkışlatan Başkan Mustafa Cengiz, bir anlamda iade-i itibar sağlamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal