Fırtına, Yeni Gökdeniz’i ‘Kapacak’!

Trabzonspor, devre arası transfer dönemi için şimdiden harekete geçti.

03.11.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-15:06) Fırtına, Yeni Gökdeniz’i ‘Kapacak’!

Trabzonspor’da Ocak ayında başlayacak transfer dönemi öncesi scout ekibi kolları sıvadı.

Karadeniz ekibinin futbolcu arama ekibi devre arası transfer döneminde takıma kaliteli ve gelecek vadeden oyuncular kazandırmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavililerin scout ekibinin son günlerde bir oyuncu üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.

Bu ismin Bursaspor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Burak Kapacak olduğu belirtildi. Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Samet Aybaba’nın bu sezon Süper Lig’de 6 karşılaşmada şans verdiği 18 yaşındaki Burak, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanan genç futbolcu, isabetli ortalarıyla da göz doldurdu.

Gösterdiği performansla 18 yaşında olmasına rağmen U21 Milli Takımı’nın kadrosunda yer bulmayı başaran Burak Kapacak, Trabzonspor İzleme Komitesi’nin de listesine girmeyi başardı.

Bordo mavili teknik heyet ve yönetime sunulan raporda, ‘Müthiş bir yetenek. Kadroya katılması halinde yıllarca formamızı giyecek yeteneklere sahip.’ ifadesi kullanıldı.

Bursaspor’la 2021 yılına dek kontratı bulunan genç yeteneği kadrosuna katmak için yeşil beyazlı takımın kapısını çalacak Trabzonspor yönetiminin, devre arasında olmasa bile sezon sonunda Burak’ı renklerine bağlamakta ısrarcı olacağı gelen haberler arasında…

Oyun tarzı olarak Trabzonspor’lu taraftarların gönlünde ayrı bir yeri bulunan Gökdeniz Karadeniz’i hatırlatan Burak, basit adam eksiltebilen, iki ayağını da iyi kullanan, isabetli ortalar yapan ve top sürme özellikleriyle Gökdeniz Karadeniz’e çok benzetiliyor.

(Karadeniz Gazetesi)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal