Fırtına Sivasspor Karşısına Çıkıyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlıyor.

20.04.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-14:28) Fırtına Sivasspor Karşısına Çıkıyor!
Spor Toto Süper Lig’in 30. hafta karşılaşmasında Trabzonspor yarın saat 16.00’da Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Medical Park Stadı’nda oynanacak mücadelenin hakemi Halil Umut Meler olacak.

Bordo mavili ekipte bu karşılaşmada sakatlıkları süren kaptan Onur Recep Kıvrak ve Fabian Castillo forma giyemeyecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın bu karşılaşmada cezası sona eren Okay Yokuşlu ve sakatlığı sebebiyle Osmanlıspor karşılaşmasında kadroda olmayan Burak Yılmaz'a ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

Osmanlıspor mücadelesinde sakatlanan Onur Recep Kıvrak’ın yerine ise genç Uğurcan Çakır'ın forma giyeceği belirtildi.

Bordo mavililerin Demir Grup Sivasspor karşısında; Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok, Hubocan, Novak, Okay Yokuşlu, Kucka, Abdülkadir Ömür, Sosa, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz 11'i ile yer alacağı öğrenildi.

İKİ EKİP ARASINDAKİ 24. RANDEVU

Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor, Medical Park Stadı'nda oynanacak maç ile ligde 24. kez karşı karşıya gelecek. 

İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 23 karşılaşmada Trabzonspor'un 12, Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 6 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 5 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda bordo mavili ekibin 35 golüne, kırmızı beyazlılar 24 golle karşılık verdi.

Ligin ilk devresinde Sivas'ta oynanan mücadeleyi Trabzonspor 2-1 kazandı.Trabzon'da oynanan 11 mücadelede Karadeniz temsilcisinin hükmen olmak üzere yalnızca tek mağlubiyeti bulunuyor. Sahasındaki 7 karşılaşmadan galip ayrılan bordo mavililer, 3 karşılaşmada da berabere kaldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal