Fırtına İlk Transferini Resmen Duyurdu!

Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Bordo mavili ekip İranlı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri ile resmi sözleşme imzaladı.

21.07.2018-12:35 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-12:31) Fırtına İlk Transferini Resmen Duyurdu!

Trabzonspor, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Vahid Amiri ile resmi sözleşme imzalandığını duyurdu.

Bordo mavili ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada ''Serbest statüde bulunan İranlı oyuncu Vahid Amiri için bugün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi'' denildi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ‘’Vahid kardeşimizin transferinden ötürü son derece mutluyuz. Kendisi, İran Milli Takımı’nda sol açık oynuyordu. Bizim de bu bölge için oyuncu ihtiyacımız vardı. Bunu dost, kardeş ülke İran’dan temin etmemiz, en azından uyum sürecini minimum dönemde atlatmamızı sağlayacaktır. İyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz ve takımımızda da iyi bir performans sergileyecektir. İran’dan Trabzon’a turizm amacıyla gelen pek çok kişi bulunuyor. Bu yüzden burada yalnızlık çekmeyecektir. Örf ve adet olarak İran, Türkiye’ye benzer bir ülke. Bu sebeple kendisinin adaptasyon dönemini en kısa sürede atlatıp takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gönül isterdi ki bu transferi transfer döneminin başında yapabilseydik. Fakat kulübümüzün diğer konulardaki sıkıntıları transferin bugüne sarkmasına sebep oldu. Kendisine başarılar diliyorum, burada mutlu ve başarılı olmasını diliyorum. Vahid Amiri son dakika transferi değil. Kendisiyle yaklaşık 1 aydır görüşme halindeydik." ifadelerini kullandı.

Bordo mavili ekibin yeni transferi Vahid Amiri de, ‘’Trabzonspor’a katıldığım için çok mutluyum. Trabzonspor’un büyüklüğünü ve taraftarını biliyorum. İnşallah burada Trabzonspor ve o büyük taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal