Fırtına Antalya Deplasmanında!

Spor Toto Süper Lig’in 31. hafta mücadelesinde Trabzonspor yarın Antalyaspor’un konuğu oluyor.

27.04.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-09:40) Fırtına Antalya Deplasmanında!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak bordo mavili ekip rakibiyle 44. kez karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig’de bitime 4 maç kala Karadeniz temsilcisi, Antalyaspor deplasmanında kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Kazanması halinde Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir virajı daha atlatmış olacak Trabzonspor, rakibiyle 44. kez mücadele edecek. Bordo mavililer ve kırmızılı beyazlılar arasında bugüne kadar oynanan 43 maçta Trabzonspor 26 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Antalyaspor 8 maçta galip gelirken, 9 maçta eşitlik bozulmadı.

ÇALIMBAY ESKİ TAKIMINA KARŞI

Bordo mavili ekibin teknik patronu Rıza Çalımbay, sezon başında çalıştırdığı Antalyaspor’a karşı bu kez rakip olacak. Tecrübeli teknik adam, yarın oynanacak Antalyaspor mücadelesinde sahadan galibiyetle ayrılması durumunda bir ilki yaşayacak. 55 yaşındaki futbol adamı, teknik direktörlük kariyerinde Hamza Hamzaoğlu’nun yönettiği takımlara karşı oynadığı maçlarda henüz galibiyetle tanışamadı. İki teknik adam arasında bugüne dek oynanan 7 lig karşılaşmasında Çalımbay, meslektaşı Hamza Hamzaoğlu’na karşı 7 maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Trabzonspor’un, Antalyaspor deplasmanından galip ayrılması durumunda Çalımbay, Hamza Hamzaoğlu’na karşı ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda en çok beraberlik elde eden takım Trabzonspor oldu. Karadeniz temsilcisi deplasmanda çıktığı 15 maçta 8 beraberlik, 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Bordo mavili ekip bu karşılaşmalarda 25 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 21 gol gördü. Bu maçlarda 20 puan toplayan Karadeniz ekibi ligde deplasman maçları sıralamasında 4. basamakta bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal