Fırat Aydınus'un Hakemlik Hayatı Bitebilir

Süper Lig'de hakemlik yaptığı son maçta yardımcısı Yusuf Bozdoğan’a küfrettiği söylenen Fırat Aydınus'un hakemliğine son verilebilir.

07.03.2019-13:47 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-13:42) Fırat Aydınus'un Hakemlik Hayatı Bitebilir

Süper Lig'de hakemlik yaptığı son maçta yardımcısı Yusuf Bozdoğan’a küfrettiği söylenen Fırat Aydınus'un hakemliğine son verilebilir.

Soyunma odasında gerçekleşen kavgaya şahit olan temsilcinin söz konusu durumu TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli’ye bildirdiği, Güreli'nin de olayın rapor edilmesini talep ettiği belirtildi.

Süper Lig'de pazar günü gerçekleşen EY Malatya-Başakşehir karşılaşmasında hakem Fırat Aydınus ve yardımcısı Yusuf Bozdoğan arasında çıktığı söylenen kavga Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirildi. Maçın ardından Aydınus ve Bozdoğan'ın soyunma odasında kavga etmeye devam ettiği, ses ve gürültü yükselince maçın temsilcilerinden Dr. Cenk Altun'un durumu federasyona telefon edilerek ilettiği açıklandı.

Fırat Aydınus'un bu defa kendisini şikayet eden temsilci ile kavgaya girdiği, Cenk Altun da bundan dolayı TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli'ye telefon ederek durumu aktardığı bildirildi. Güreli konunun yazılı bir şekilde kendilerine sunulmasını talep etti.

HAKEMLİK HAYATI BİTEBİLİR

MHK ilk önlem olarak bu hakemlere bu hafta için maç vermeme kararı aldı. Küfür için VAR kayıtları incelenecek. Konu PFDK'ya çıkarsa ve ceza üç aydan fazla olursa Fırat Aydınus'un hakemlik hayatı da dâhil olmak üzere, TFF kapsamında hiçbir kurumda görev alamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal