Fırat Arslan 4. Dünya Şampiyonluğunu Kazandı!

Türkiye boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonluğu unvanına sahip Fırat Arslan, 4. Kez dünya şampiyonluğuna uzandı. Arslan, böylece 15. kez altın kemer kazanmayı başardı.

18.06.2018-09:27 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-09:26) Fırat Arslan 4. Dünya Şampiyonluğunu Kazandı!

Türk boksör Fırat Arslan, Almanya’nın Karlsruhe şehrinde dünya şampiyonluğu için Arjantinli Pablo Mathias Magroni ile karşı karşıya geldi.

Son derece güçlü yumrukları ile bilinen, çıktığı 19 karşılaşmanın 15’ini nakavtla kazanan Magroni, mücadelenin hemen başında sporcumuza arka arkaya sert yumruklarla vurmaya başladı. Mücadelenin ilk saniyelerinde genelde rakibini analiz eden Fırat Arslan, henüz ilk dakikada yakaladığı bir açığı fırsata çevirerek, rakibinin çenesine attığı yumruk ile Arjantinli sporcuyu nakavt etti.

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Fırat Arslan, rakibinin tehlikeli bir boksör olduğunu belirterek, "Zaten daha önceden videolarını seyretmiştim ve ne kadar tehlikeli bir rakip olduğunu biliyordum. Karşılaşma başladığında bana vurduğu yumrukların gücünü görünce anladım ki, erken davranan ve nakavt eden galip gelecek. Mücadelenin hemen başında yakaladığım bir açığı iyi değerlendirerek rakibimi yere indirdim" ifadelerini kullandı.

Çok sayıda Türk seyircinin de yer aldığı maçta Fırat, ringe çıkış müziği olarak kullandığı Dombra yerine başka bir müziğin çalması üzerine ringe çıkmadı ve Dombra şarkısı çalıncaya dek bekledi. Kısa bir sürenin ardından istediği müziğin çalınmasıyla Türk bayrakları eşliğinde ringe çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal