'Fiorentina ile Anlaşmıştım Ama Olmadı'

Başakşehir'in deneyimli futbolcusu Elia, Sampdoria ve Fiorentina ile anlaştığını fakat takımının fazla bonservis ücreti istemesinden dolayı transferin yapılmadığını itiraf etti.

15.07.2020-13:01 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-12:53) 'Fiorentina ile Anlaşmıştım Ama Olmadı'

Sezon bitiminde Başakşehir ile yollarını ayırmaya hazırlanan Elia, geleceğiyle alakalı açıklamalar yaptı.

İtalya Serie A devi Juventus’ta görev yaptığı zamanda çok genç olduğuna dikkat çeken Elia, 'Serie A’ya geri dönmek ve herkese kendimi göstermek istiyorum. O zamanlar çok gençtim ve oynamak için sabırsızdım. 2017’de 18 yıl sonra Feyenoord ile şampiyonluğu kazandık. Şimdi Başakşehir ile tarihi bir şampiyonluğa yakınım.' şeklinde konuştu.

'MENAJERİM BAZI İTALYAN KULÜPLERİYLE GÖRÜŞÜYOR'

Transfer sürecinde İtalya’dan iki takım ile anlaşma sağladığını da hatırlatan Hollandalı oyuncu, 'Sampdoria ve Fiorentina ile anlaşmaya vardım. Ancak kulübüm fazla bonservis istedi ve gitmeme izin vermediler. Havaalanında uçuşu bekliyordum ancak kulüpler anlaşamadı ve uçağa binmedim' dedi. 'Menajerim İtalyan kulüpleriyle görüşüyor' Başakşehir ile şampiyonluğu kazanmak istediğini aktaran Elia, 'Başakşehir ile şampiyon olmak ve Avrupa Ligi’nde başarılı olmak istiyorum. O zaman nereye gideceğimi seçmekte özgür olacağım. Temsilcim bazı İtalyan kulüpleriyle görüşüyor, ancak hiçbir şey söyleyemem.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal