Filip Novak Son Kararını Verdi!

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Filip Novak, ligler bittikten sonra kararını verecek.

12.07.2020-15:34 - (Son Güncelleme: 12.07.2020-15:32) Filip Novak Son Kararını Verdi!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ve Türkiye Kupası'nda final hedefiyle yoluna ilerleyen Trabzonspor'da Filip Novak ismi de gündemde duruyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan sol bek adeta Süper Lig'de herkesin takdir ettiği bir isim olarak dikkat çekiyor.

NOVAK HENÜZ KARARINI VERMEDİ

Ligin en iyi sol beki olarak değerlendirilen ve geldiği günden bu yana performansıyla göz dolduran Novak, sezon sonunu bekliyor. Ailesiyle beraber Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seven Novak, henüz karar aşamasında... Bir yandan Fenerbahçe'nin de yakından takip ettiği 30 yaşındaki futbolcu, nihai kararı resmi maçlar bittikten sonra vermek istiyor.

YILDIZ FUTBOLU İŞİNE ODAKLANMIŞ DURUMDA

Bordo-mavili formayla ligde 3 maçı kalan, Türkiye Kupası'nda da finali bekleyen Novak, her şey belli olduktan sonra oturup karar vermenin daha doğru olacağına inanıyor. Trabzonspor ile iki kupada da başarıya ulaşmak isteyen deneyimli oyuncu, bu nedenle kafasının karışmamasına özen gösteriyor. Tüm motivasyonunu sahaya vermek isteyen Novak sadece yaptığı işe odaklanıyor.

LİGİN EN SKORER SAVUNMACISI

Hatta şu anda takımının en iyilerinden olan Çek yıldız gollerine devam ediyor. Ligin en skorer savunmacısı Novak, geldiği günden bu yana 1.5 senelik sürede Trabzonspor formasıyla 85 maçta 17 gol attı, 3 asist yaptı.

1,5 YILDA 5 GOL ATTI

Filip Novak, Trabzonspor formasıyla derbileri boş geçmedi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a son 1.5 yılda tam 5 gol attı. Novak, F.Bahçe'ye 3, G.Saray ve Beşiktaş'a 1 gol kaydetti. Özellikle kafa golleriyle yıldızlaşan Çekyalı sol bek, derbilerdeki gollerini de böyle buldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal